Linnax kérdése:
Ki mit csinál a panírozásból kimaradt tojással/tojásból?
Figyelt kérdés
2022. márc. 17. 10:58
1/14 anonim válasza:
Odaadom a kutyának vagy macskának. Nem tartogatom, nem csinálok belőle semmit.
2/14 anonim válasza:
Mi ki szoktuk sütni rántottának. Igaz, csak pár fala lesz belőle, de legalább nem dobjuk ki.
3/14 anonim válasza:
Reszelek bele sajtot, és liszttel kanalazható állagúra keverem, aztán kisütöm azt is.
4/14 anonim válasza:
Puffancsot. (Máshol máshogy is hívják.) Bekeverem a maradék prézlivel sűrű nokedli állagnak, hogy kanállal adagolható legyen, és kisütöm a húsok után azt is, mint valami fasírtkát. És ilyen kis puffancsok lesznek belőle. :)
6/14 anonim válasza:
Vagy csipetkét gyúrok, vagy odaadom a cicának.
N
7/14 anonim válasza:
Ennek van vagy 20 neve, tájegységtől függően, de akár családi szóhasználatból is... :-)
Mármint hogy a panírozás összes maradékát összegyúrod, és kisütöd mint a húst.
Tessék, ízelítőül:
- lábatlan tyúk
- egérke
- műhús
- gyerekhús
- hercsula
- pampuska
- vakhal
- pogácsa
- szamárhús
- prézli
- bodag, ill. bodak
- puffancs
- vakarcs
- profézi
- paflet
- marcsa
10/14 anonim válasza:
Egy ismerősöméknél "ruhája" névre hallgat.
A rántotthús ruhája. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!