Szárzeller krémleves finom?
Alapvetően szeretem az összes átlagos krémlevest, a sima zellerkrémlevest is.
Ilyet még nem ettem, páromnak viszont 6 évnyi zeller kiképzés után sem sikerült zellergumót hoznia a boltból :D Ebből viszont hozott nem is egyet…. nyersen elrágcsálom, de csak ímmel ámmal.
Levesnek milyen?
Nincs olyan határozott íze, mint a gumós zellerből készült levesnek.
Plusz a "szálkássága" miatt elég sokáig kell turmixolgatni, és még úgyis marad benne rost...
Mit is mondhatnék azon kívül, hogy ízlések és pofonok?
Nekem pl. nem lenne finom, mert nem szeretem a önmagában, töményen a zellerízt és nem szeretem a krémleveseket. De te ettől neked még bejöhet!
"Ilyet még nem ettem, páromnak viszont 6 évnyi zeller kiképzés után sem sikerült zellergumót hoznia a boltból :D"
Fénykép?
Köszönöm, valami ilyesmi értelmes választ vártam, mint pl a szálkásság, ami ugye zavaró meg, hogy mennyire domináns az íze. Hát no, valami csak lesz belőle, max megéve nem lesz.
#4 van, hogy sikerül eltalálni, ez most nem az volt :D
A zellerszárat vágd vékony, maximum fél cm-es szeletekre, akkor nem lesz szálkás, másrészt elöször kevés zsiradékon párolt, ne fözd egyböl, akkor jobban szétesik.
Meg tegyél hozzá adagonként egy kisebb krumplit, az enyhíti a nagyon tömény ízt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!