Cukkinis ételek, ami nem fözelék, rántott vagy töltött, nem krémleves és nem süteményféle (?)
Megírnátok, milyen kedvenc cukkinis ételeket ismertek, amik megfelelnek a fenti kitételnek?
A holnapi ebédhez keresek ötleteket, ez lenne a föétel. A neten amiket találtam eddig, azok mind beleesnek a kizárt kategóriákba.
Ha húsmentes, az inkább elöny, de nem feltétlen fontos.
Elöre köszönöm a segítséget!
Pár napja volt ugyanilyen kérdés.... Találsz egy csomó jó ötletet:
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__1..
Köszi, ezt nem láttam.
De a legtöbb ötlet ennél is azok közé tartozik, amit nem szeretnék.
Még várok, hátha valakinek lesznekújabb ötletei!
DE ha gyak. minden ételfélét kizársz, akkor mégis mit vársz? Csodát?
Főételként legfeljebb rakott cukkinit tudok elképzelni, de arra meg tuti azt mondod, hogy az töltött...
De te ételTÍPUSOKAT zártál ki.
Töltött cukkiniből van kb. 30féle... Ezeket mind megfőzted mostanában?
Légy szíves, ne kötözködj!
Pl. a töltött cukkinit (meg a többit is) azért zártam ki, mert általában ugyanazt a két-három ételt írják különben, amit nem szeretnék újra elkészíteni.
Ha olyat tudsz, ami húsmentes, nem megszokott jellegü, akkor írd vagy linkeld be.
Ha nem tudsz új ötleteket adni, akkor légy szives, ne írj semmit.
Köszi
Orzo risotto.
Bacon megpiritva, arra kockára vágott hagyma, vékonyra szeletelt cukkini és édeskömény - ez elhagyható, ha nem szereted. Az orzo tésztát szárazon megpiritod, majd amikor üveges, bele ontod ebbe a zöldséges keverekbe, felontod fűszeres, vagy leveskockas vízzel, esetleg alaplevel, ha van és fedő alatt lassan addig főzöd, amib q tészta megpuhul
Cukkinitészta? Még nem próbáltam, de én erre ácsingózok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!