Így jó lesz a zöldborsófőzelék konzervből? Receptem lentebb írom. Nem igazán tudok főzni.
3 darab konzervből csinálnám. A hagymát apróra vágom és kevés olajon megdínsztelem. Majd adok hozzá egy-két evőkanál lisztet, ez lenne a rántás. Ezt egy kicsit megbarnítom (világosbarna), majd beleteszem a zöldborsót, összefőzöm. Vajon meddig kell főzni? Majd a végé adok hozzá egy kis tejet, és apróra vágott petrezselymet.
Jó lenne így? Köszi.
Köszönöm mindenkinek. Habarást még nem csináltam …megnézem.
Igen, konzervet soha többet nem veszek, csak ez még a covid idejében vásárolt idióta “pánik” vásárlásból maradt. Legközelebb biztosan mirelitet veszek.
a konzerv borsó jobb minta mirelit, mert már készre van főzve.
Mi a baj a konzervborsóval?:)
A legegyszerűbb: /én fagyasztottból készítem, a "konzerv ízt" nem szeretem/:
- kiolvasztott borsót vajon/margarinon pár percig párolom;
- staubolom; /1-2 evőkanál liszttel megszórom/;
- tejjel felengedem;;
- só, cukor,menta /mi szeretjük, de ki lehet hagyni/;
- felforr,- percig forr, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!