Hogyan kell zöldborsófőzeléket csinálni? Mit rontok el?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=tf7Ja_LAIFM
Eszerint megyek, minden stimmel. Egyszerűnek tűnik.
Nekem a végén mégsem sűrűsödik be. Olyan lett, mint egy lisztes-tejes leves, elég undi...
Kis tűzön sűrítem, de meddig?
2022. febr. 11. 23:53
1/5 anonim válasza:
Szar a recept. Nem kell hozzá ennyi víz, elég, ha éppen ellepi.
2/5 anonim válasza:
Látod, hogy levest kavargat, túl sok a folyadék.
3/5 anonim válasza:
Rá kell forralni, miután belekerült a rantas.
4/5 anonim válasza:
Tesz rá fél liter vizet és még 2 dl tejet. Ez rengeteg folyadék fél kiló zöldborsóhoz, a 2 kanál liszt viszont kevés.
Vagy csökkentsd a folyadékot 3 dl vízre és 2 dl tejre, vagy emeld fel a lisztet 3, nem túl lapos evőkanálra.
5/5 anonim válasza:
Túl sok a folyadék, mikor megfő a borsó, öntsd le a folyadékot és tegyel vissza egy decit.utána sűríts. Ha túl sűrű lenne, fokozatosan pótolhatod a leöntött vízzel, de nem lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!