Kemeny a kaposzta meddig fozzem meg?
Sziasztok most csinalok eloszor szekelykapit
Kb 2 oraja sot tobb is hogy fol es meg mindig kemeny a kaposzta. Megfog egyaltalan puhulni valamikor?😅 vagy ez a kemenyseg termeszetes?
Koszonom a segitseget :)
Hat pedig ez eleg kemeny de mar elzartam mert le eg az egesz
Felontozgetni meg mar nem akartam mert semmi ize nem marad 😞
4. Akkor ez is csak ecetes lével savanyított káposzta, mit ennél a kérdésnél
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__elelmiszerek__..
Az a baj, hogyha nem magad csinálod, vagy nem megbízható helyről, háztól veszed, nagy tételben, pofátlanul ecettel savanyítják.
Sajnos, már a bolti "vecsési" is ilyen, sőt már piacon is találkoztam ilyennel. Az ecetes dolgok meg nem igazán puhulnak meg.
Próbálj egy mokkáskanál szódabikarbónát beletenni és kóstold meg 15-20 perc múlva!
Legkozelebb biztosan haznal fogom venni!
Mar elzartam izre nagyon finom lett igy elsore :)
Hat megesszuk igy :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!