Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A sószórómba beletapad a...

A sószórómba beletapad a (finomított) só, egy idő után, alig lehet kirázni. Pedig ügyelek arra, hogy ne gőz fölött sózzak. Lehet-e vmit tenni ennek megakadályozására?

Figyelt kérdés
2022. nov. 1. 12:48
 1/3 anonim ***** válasza:
96%
Tegyél bele rizst.
2022. nov. 1. 12:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
93%
A levegőben is van nedvesség. Vegyél olyan sószórót, amit le tudsz zárni. Plusz pár szem rizs, ahogy az első már javasolta
2022. nov. 1. 13:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
94%
Rizs
2022. nov. 1. 13:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!