Mit főztök most hosszú hétvégén?
Valami olcsót szeretnék, a lángost kívántuk meg, de még a liszt, élesztő hagyján, de olyan drága a tejföl, olaj és a sajt na meg a fokhagyma...
Mára már az olcsó receptek sem lettek olcsók. :(
Bundaskenyeret is kívánjuk rég, de nálunk 900 forint 1 kenyér, 10 tojás 1000 forint és ugye az olaj...
Sokszor már el vagyok keseredve, hogy mit vásároljak ami olcsó, de mégis laktató a családnak.
"magatoknak köpitek a vajat"
A vajat köpni szokás? MIVAN?
Az ilyen kérdésekre nem tudom, mit mondjak. Igen, minden drágább, de most a lángos meg bundáskenyér "alá" mit lehet mondani? Ebben nem tudok segíteni, ingyen ételt én sem tudok.
Nálunk most japán curry van, meg holnap is, majd kedden csinálok korei BBQ húsgolyót rizzsel, kimchivel. Nem olcsó, főleg nem olcsóbb mint a bundáskenyér, de az ilyen kérdések nekem kicsit inkább siránkozás-szagúak, mint igazi kérdés, ahol lehet jajjgatni, hogy de drága minden.
Igen, drága.
1. szerencsére jól keresünk, így nem kell meghúzni a nadrágszíjat
2. ennek ellenére nagyon ritkán van igazán speckó ebéd, ami esetleg drágább, jobban szeretjük a gyorsan elkészíthető, egyszerű ételeket
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!