Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főztök most hosszú hétvégén?

Mit főztök most hosszú hétvégén?

Figyelt kérdés

Valami olcsót szeretnék, a lángost kívántuk meg, de még a liszt, élesztő hagyján, de olyan drága a tejföl, olaj és a sajt na meg a fokhagyma...

Mára már az olcsó receptek sem lettek olcsók. :(

Bundaskenyeret is kívánjuk rég, de nálunk 900 forint 1 kenyér, 10 tojás 1000 forint és ugye az olaj...

Sokszor már el vagyok keseredve, hogy mit vásároljak ami olcsó, de mégis laktató a családnak.

2022. okt. 30. 11:07
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
4%
Gondolom ti még mindig kézzel mostok, magatoknak köpitek a vajat és gyertyával világítotok.
2022. okt. 30. 19:41
 32/44 anonim ***** válasza:
89%
31. Hihetetlen hogy a bundáskenyeret ezekkel a dolgokkal társítod. 😃
2022. okt. 30. 19:55
 33/44 anonim ***** válasza:
85%

"magatoknak köpitek a vajat"

A vajat köpni szokás? MIVAN?

Az ilyen kérdésekre nem tudom, mit mondjak. Igen, minden drágább, de most a lángos meg bundáskenyér "alá" mit lehet mondani? Ebben nem tudok segíteni, ingyen ételt én sem tudok.

Nálunk most japán curry van, meg holnap is, majd kedden csinálok korei BBQ húsgolyót rizzsel, kimchivel. Nem olcsó, főleg nem olcsóbb mint a bundáskenyér, de az ilyen kérdések nekem kicsit inkább siránkozás-szagúak, mint igazi kérdés, ahol lehet jajjgatni, hogy de drága minden.

Igen, drága.

2022. okt. 30. 19:56
 34/44 anonim ***** válasza:
93%
Szombaton vendégek jöttek, ezért húslevest, fasírtot, rántott csirkecombot, rizst, petrezselymes krumplit csináltam. Ebből maradt mára is. Kedden bolognai rakott tésztát szeretnék csinálni. Egyébként egy jó lángost én is megenném, lehet csinálok a jövő héten.
2022. okt. 30. 20:12
 35/44 anonim ***** válasza:
85%
Épp ma néztem egy háborús filmet és ugye benne volt az éhezés is...Mikor elmennek a katonák lopni tanyára tojást és nyersen megisszák mert már az is sokat jelent...És ha most is kitörne a háború lehet annak a bundáskenyérnek sok ember örülne...Mikor már most drága minden, akkor mi lenne ha háború lenne!
2022. okt. 30. 20:38
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
Na, a gombapörkölt helyett máj lesz holnap (14-es vagyok)
2022. okt. 31. 11:14
 37/44 anonim ***** válasza:
81%

1. szerencsére jól keresünk, így nem kell meghúzni a nadrágszíjat

2. ennek ellenére nagyon ritkán van igazán speckó ebéd, ami esetleg drágább, jobban szeretjük a gyorsan elkészíthető, egyszerű ételeket

2022. okt. 31. 11:16
 38/44 anonim ***** válasza:
5%
14 évesen nem kellene gombát főznöd mert nem tudhatod melyik ehető és melyik mérgező.
2022. okt. 31. 11:22
 39/44 anonim ***** válasza:
95%
38. Nem 14 éves, hanem 14. hozzászóló
2022. okt. 31. 11:26
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
Ráadásul gombapörköltet lehet boltiból is főzni, nem? Gondolom az Aldi nem random erdei szedett gombát árul.
2022. okt. 31. 11:28
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!