Volt hogy kitaláltatok valamilyen új kaját vagy specialitást, ami finom is? Mi volt az?
Sutotok sutve plusz tejszin es ebben szuzerme szeletek
Sutotok sutve plusz tejszin, a legveven bele bebispenot es ez tesztara
Peszto kecskesjtbol tesztaval, sult hallal
Kevés hús volt itthon, kockáztam és hozzáraktam borsót, kukoricát hogy ragu legyen. Az se volt elég úgyhogy a hussal azonos meretűre kockáztam bele zellergyökeret. Utana felontottem tehszinnel. Finom lett.
A masik kedvenc a keksajtoa tejfolos csirke. Csirkemell szeletek vagy kocka elosutni serpenyoben. Utana nagylyuku rezselon lerezselem a keksajtot. Hozzakeverek egy doboz tejfolt es ezt raontom a husra. Osszerottyantom es kesz. So, boes, fokhagyma megy bele.
Kávé.
Instant keverős kávé pici tejjel (kb 2 evőkanálnyi), habosítóval felhabosítani. Külön pohárban tejet és főzőtejszint fele-fele arányban összeöntünk, hozzá két kávéskanál cukor, mellé Amaretto kávéfűszer (vagy Monini), mikróban felmelegítjük, habosítóval elkeverjük. Majd a 2 pohár tartalmát összeöntjük.
Párom szokta csinálni, mi csak Durcfincs-nek hívjuk (durván finom 😋)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!