30% marhahús, 70% sertéshúsból finom lehet a bolognai?
Én hús nélkül csinálom, mivel vegetáriánus vagyok. Hagymát és gombát pirítok meg.
De arra emlékszem, hogy mikor húst fogyasztottam, a marhahús nem igazán ízlett a Boldognaiban. Egyszer meg kifejezetten rossznak találtam, meg sem bírtam enni.
Dehát ez ízlés kérdése. Ha te szereted a marhahúst, akkor talán nem lesz baj, ha a sertéshússal együtt csinálod. Bár a két hús közti különbség gondolom érezhető lesz.
Ragù alla bolognese receptjében a marhahús duplája a sertésnek.
Az ízlés teljesen egyéni. Nem kell ragaszkodni receptekhez. Pusztán a fordított húsarányól még kaphatsz olyan ételt, ami neked ízleni fog.
Google fordításban itt egy olasz oldal receptje.
#2
Akkor neked sincsenek jó tapasztalataid a marhahúsos bolognaival.
Amúgy hús nélkül is jó. Tegnap csak hagymát pirítottam meg, és úgy csináltam meg a szószt. Teljesen jó volt. #1 voltam.
LoL
Teljesen tökélets vegyes húsból, sőt, úgy finom igazán.
Miért nem ízlett a marhahúsos??? Főzted elég ideig?
Amúgy persze, jó vegyesből is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!