30% marhahús, 70% sertéshúsból finom lehet a bolognai?
Figyelt kérdés
2022. okt. 12. 16:42
11/15 anonim válasza:
Marhából finomabb, nem sertésből.
13/15 anonim válasza:
Nincs szó ízlésről.
A marhahús nagyságrendekkel finomabb, ízletesebb a sertésnél.
14/15 anonim válasza:
13: számomra is sokkal jobb a marha, de tartom, hogy ne szóljunk bele más ízlésébe.
A "szerintem" szó hiányzott a 10-es kommentjéből.
15/15 anonim válasza:
Én csak sertésből csinálom, mert csak az kapható Lidilóban. :D Az az érdekes, hogy semmi különbség éttermitől. Simán lehet, hogy éttermi is csal. Sőt: valamelyikhez viszonyítva finomabbat készítek. Pedig hagyma helyett gulyáskrémet használok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!