Kezdem elveszíteni a fonalat az új árak miatt, mik most a legolcsóbb, otthon elkészíthető ételek egy család számára?
Nagyon köszi a válaszokat! Mindegyik hasznos :)
Eléggé beszukultem a konyhában idő hiányában, most kell újra elővennem a régebbi recepteket.
Most pl. grizgaluska leves fő, sok borsóval, ez teljesen kiment a fejemből. :)
#12 ezekkel annyira nem értek egyet, a tejtermékek, sajtok, tejföl, túró, tojás, kolbászok, szalonnák ára az egekben!
Eddig gyors olcsó vacsi volt a sajtos tejfölös tészta, a melegszendvics, és sorolhatnam, de most egyaltalan nem az..
120ft 1 db tojás a tescoban :(
"a tejtermékek, sajtok, tejföl, túró, tojás, kolbászok, szalonnák ára az egekben!"
Ja, meg minden másé is. Ettől még az élelmiszer árak arányai nem változtak, még mindig az a legolcsóbb, ami korábban volt.
"Eddig gyors olcsó vacsi volt a sajtos tejfölös tészta, a melegszendvics, és sorolhatnam, de most egyaltalan nem az.."
Most is az. A különbség az, hogy a drága az új olcsó. Vagy akkor ha nem a sajtos tészta az olcsó kaja, akkor mi?
Pennyben kell venni a tojást.
Egy tálca (30 db) 1500,- azaz 50,-/ db.
Kicsik, de nem a 120 Ft- os tojás felénél is kisebb.
Tejfölt kell venni a Tescóban, ott viszont az fele ár, mint másutt.
16-os vagyok
Közben megnéztem, már nem 50,- a tojás, hanem 77,- de nem is aprók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!