Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kezdem elveszíteni a fonalat...

Kezdem elveszíteni a fonalat az új árak miatt, mik most a legolcsóbb, otthon elkészíthető ételek egy család számára?

Figyelt kérdés
Segítenétek összeszedni pár dolgot? Bármi ami eszembejut, tök drága. Kivéve mondjuk a lencsefőzelék. Pár ötletet adnátok?
2022. okt. 21. 13:11
1 2
 11/19 anonim válasza:
8%
Sokkal olcsóbb, ha befizetsz a helyi menzára, ha van! ovi, suli, hivatal,...
2022. okt. 21. 15:41
 12/19 anonim ***** válasza:
79%
Pont ugyanazok, mint régen.
2022. okt. 21. 21:21
 13/19 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi a válaszokat! Mindegyik hasznos :)

Eléggé beszukultem a konyhában idő hiányában, most kell újra elővennem a régebbi recepteket.

Most pl. grizgaluska leves fő, sok borsóval, ez teljesen kiment a fejemből. :)

2022. okt. 22. 17:50
 14/19 A kérdező kommentje:

#12 ezekkel annyira nem értek egyet, a tejtermékek, sajtok, tejföl, túró, tojás, kolbászok, szalonnák ára az egekben!

Eddig gyors olcsó vacsi volt a sajtos tejfölös tészta, a melegszendvics, és sorolhatnam, de most egyaltalan nem az..

120ft 1 db tojás a tescoban :(

2022. okt. 22. 18:07
 15/19 anonim ***** válasza:
50%

"a tejtermékek, sajtok, tejföl, túró, tojás, kolbászok, szalonnák ára az egekben!"

Ja, meg minden másé is. Ettől még az élelmiszer árak arányai nem változtak, még mindig az a legolcsóbb, ami korábban volt.

"Eddig gyors olcsó vacsi volt a sajtos tejfölös tészta, a melegszendvics, és sorolhatnam, de most egyaltalan nem az.."

Most is az. A különbség az, hogy a drága az új olcsó. Vagy akkor ha nem a sajtos tészta az olcsó kaja, akkor mi?

2022. okt. 22. 18:55
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Pennyben kell venni a tojást.

Egy tálca (30 db) 1500,- azaz 50,-/ db.

Kicsik, de nem a 120 Ft- os tojás felénél is kisebb.

Tejfölt kell venni a Tescóban, ott viszont az fele ár, mint másutt.

2022. okt. 22. 19:47
 17/19 anonim ***** válasza:

16-os vagyok

Közben megnéztem, már nem 50,- a tojás, hanem 77,- de nem is aprók.

2022. okt. 22. 19:59
 18/19 A kérdező kommentje:
#15 szerintem egyáltalán nem lineáris az emelkedés, nem egy konstans adóemelés okozta az inflációt, hanem aszály, gabonahiány, takarmány ellátása, és ami mindenre hatással van az a benzin. Szóval nem, abszolút nem. Teljesen átrendeződtek a dolgok, akkor lenne csak igazad, ha fix X%-ot emelkedett volna minden, de ez nincs így.
2022. okt. 22. 20:12
 19/19 A kérdező kommentje:
16, köszi! Hétfőn elmegyek a penny-be, sajnos ebben a városban nincs, de kozeliben van.
2022. okt. 22. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!