Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Anyzkám 48. születésnapjára...

Anyzkám 48. születésnapjára szeretnék ajándékot adni. Házi készítésűt, nem pedig boltban vásároltat. Hamar elkészíthető, különlegeset szeretnék, de nem túl csicsásat. Ötelet valakinek?

Figyelt kérdés
Szeretnék ötleteket kérni. Esetleg hasonló korú hülgyek is leírhatnák nekem minek örülnnének, miket kaptak, vagy hogy ti mit adnátok. Nagyön örülnék neki! Eéőre is köszönöm. 13/L

2014. jan. 6. 15:15
 1/5 A kérdező kommentje:
Elnézést, rosszul írtam. Anyukám*
2014. jan. 6. 15:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Pl. egy fotóalbum, saját kezűleg összeállítva.

Esetleg egy CD a kedvenc számaiból.

Valami finom süteménnyel/tortával és virággal.

2014. jan. 6. 15:27
 3/5 A kérdező kommentje:
az a gond, hogy egy óra múlva itthon lesz, és addíg szeretném elkészíteni. CD meg album nem nagyon lenne jó. de köszi
2014. jan. 6. 15:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Elnézést, úgy látom egy "picit" elkéstem, de én pl. sütnék egy tortát, csak sajnos neked nem állt rendelkezésedre túl sok idő. Majd jövöre! :) Szép estét!
2014. jan. 8. 19:06
 5/5 anonim válasza:
nekem is január 6.-án van a szülinapom :DD
2014. jan. 13. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!