Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sütés közben miért reped szét...

Sütés közben miért reped szét a beigli?

Figyelt kérdés
2008. dec. 23. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert gőz keletkezik benne és az szétfeszíti. Sütés előtt tedd hidegre 1 órát és szurkáld meg a tetejét. Nekünk így is reped, de nem annyira
2008. dec. 23. 19:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi!

Meg szoktuk szurkálni, de hidegre nem tesszük, lehet, hogy ez a baj!

2008. dec. 23. 21:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

a TITKA,HOGY NE TOCSOGJON A TÖLTELÉK.Akkor jó a töltelék,ha a kezedben nagy golyóvá összenyomod,viszont ahogy hozzáérsz,szétesik a golyó.És a szúrkáláls az fontos,de teljesen át kell szúrni a beiglit,nem csak a tetejét.

Hidegre azért kell tenni,hogy a tojás szép márványos színt adjon neki sütéskor.


Maszatka,a pék

2008. dec. 24. 00:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2008. dec. 26. 12:55

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!