Mely sajtok nem folynak ki/folynak meg sütés közben?
Figyelt kérdés
Itt olyan sajtokra gondolok, hogy ha húsba tekerem bele a sajtot és ezeket tepsiben sütöm, vagy 2 szelet közé sonkát és sajtot rakok, amit kirántok.2011. jan. 19. 11:45
1/6 anonim válasza:
Ha rantani akarod.. en trapistat szoktam, de duplan kell panirozni, azaz liszt tojas so, utanna megegyszer ugyanez.
Ja, es csak annyira szabad sutni h epen csak megbarnuljon a panir rajta.
2/6 anonim válasza:
Olyan sajt meg nem létezik ami nem olvad meg!
3/6 doboszoli válasza:
Liszt, tojás, morzsa, tojás, morzsa, forró olaj.
Mindegy milyen sajt. (na jó, nem Mackó)
4/6 anonim válasza:
Lehet kimondottan kemény sajtokat kapni.
5/6 doboszoli válasza:
Hát igen, ne camemberttel kezdd!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem rántott sajtról van szó. Azt sosem sütnék magamtól. Még a gyorsfagyasztottat is félek kisütni, mindig kifolyik sütés közben a sajt. De most ne firtassuk, miért.
Hanem ha husiba tekerem és azt tepsiben sütöm, vagy ha sonkával és sajttal töltöm a csirke/pulykamellett.
2011. jan. 19. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!