Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mely sajtok nem folynak...

Mely sajtok nem folynak ki/folynak meg sütés közben?

Figyelt kérdés
Itt olyan sajtokra gondolok, hogy ha húsba tekerem bele a sajtot és ezeket tepsiben sütöm, vagy 2 szelet közé sonkát és sajtot rakok, amit kirántok.
2011. jan. 19. 11:45
 1/6 anonim ***** válasza:
70%

Ha rantani akarod.. en trapistat szoktam, de duplan kell panirozni, azaz liszt tojas so, utanna megegyszer ugyanez.

Ja, es csak annyira szabad sutni h epen csak megbarnuljon a panir rajta.

2011. jan. 19. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
31%
Olyan sajt meg nem létezik ami nem olvad meg!
2011. jan. 19. 12:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 doboszoli ***** válasza:

Liszt, tojás, morzsa, tojás, morzsa, forró olaj.

Mindegy milyen sajt. (na jó, nem Mackó)

2011. jan. 19. 18:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet kimondottan kemény sajtokat kapni.
2011. jan. 19. 19:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 doboszoli ***** válasza:
Hát igen, ne camemberttel kezdd!
2011. jan. 19. 19:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi, de nem rántott sajtról van szó. Azt sosem sütnék magamtól. Még a gyorsfagyasztottat is félek kisütni, mindig kifolyik sütés közben a sajt. De most ne firtassuk, miért.

Hanem ha husiba tekerem és azt tepsiben sütöm, vagy ha sonkával és sajttal töltöm a csirke/pulykamellett.

2011. jan. 19. 19:39

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!