Hogyan érhetem el, hogy a kacsamell ne száradjon ki sütés közben?
Figyelt kérdés
Úgy tervezem, hogy pár nappal előbb bepácolom, és sütőben szeretném kisütni.2010. dec. 21. 17:44
1/3 anonim válasza:
Ha hagyományos puhára akarod sütni, sózd be, és tedd be sütőbe szorosan lefóliázva. kb l óra mulva nézd meg, puha-e. Ha az, vedd le a fóliát és süsd a bőrét pirosra. Nem lesz száraz, bár mi az egész kacsát szeretjük, vagy a combokat. Ha kicsit másképp akarod, akkor szedd le a csontról, de hagy fenn a bőrét. Bőrrel lefelé nagy lángon l0 percig süsd, majd fordit, és a másik felét is l0 percig. Frissen kell fogyasztani, olyan jellegü lesz mint a marha szték, Szaftos, rózsaszin.
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2010. dec. 21. 19:53
3/3 anonim válasza:
sütőzacskó - majd pirítod még egy kicsit...de minek pácolni???? :-o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!