Ha mikroban olvasztom a csokit akkor mikor tegyek bele olajat? Mar az elejen vagy a vegen mikor felolvadt a csoki?
Amikor mar felolvadt. Es elkeverted, csomomentes
(Ugye tudod hogy alacsony watton (kb 400 vagy alatta) kell, 45 masodpercenkent atkeverve?
Koszonom szepen a segitseged igen azt tudom hogy kell felolvasztani csak nemvoltam benne biztos hogy az olajat mikor kell ratennem!
Szted egy tabla csokihoz mennyi olajat tegyek?
Mi a cél az olajjal? Ha csak annyi, hogy könnyebb legyen valanit bevonni, akkor egy evőkanál teljesen jó
(Ha van otthon kókuszolaj, az egy picit jobb, mint a napraforgó. Azért mert melegen folyik, tehat szépen lehet vele bevonni viszont ugyanúgy visszaszilárdul hűtőben mint maga a csoki, tehát ugyanolyan roppanós marad. Tehát ha kókuszolaj, akkor lehet akár 2-3 evőkanál is).
Mivel a napraforgó ugye hidegen sem szilárdul vissza, 1.5 evokanalnal ne tegyél többet, mert hűtve is maszatolni fog
Én is amiatt javasolnék mondjuk vajat az olaj helyett, mert a csokimáznak illene megszilárdulni a kihűlés után. Amit az olaj hátráltat, a vaj nem.
De én általában semmit nem teszek a csokiba, csak jó 50-60 fokra melegítve öntöm a torta tetejére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!