Be lehet tenni a halat a mikróba, hogy gyorsabban felolvadjon?
Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés,de már nem bírom kivárni hogy szobahőmérsékleten szép lassan felengedjen a halacska,mert lemegy a nap addigra. Hülyeség lenne berakni a mikróba és kicsit rásegíteni? :D köszi2014. júl. 27. 14:56
1/7 anonim válasza:
hát ha meg akarod főzni..
Sózd le és csöpögtess rá citromlevet.hamarabb felolvad és nem esik szét
egy szakács
2/7 anonim válasza:
Igen, hülyeség lenne. De mit akarsz belőle készíteni? Általában fagyottan is el lehet kezdeni főzni/sütni.
3/7 anonim válasza:
Pecek alatt megfőne és szétesne.
Ha dupla zacskóba egy kis langyosvízbe teszed, akkor pár perc alatt enged annyira, hogy dolgozni tudj vele.
Ha egyedileg fagyasztott-jégpáncélos- akkor óvatosan fejtsd le a jeget róla, kicsit szárítsd meg papírtörlő között.
5/7 anonim válasza:
Legalacsonyabb fokozaton ki lehet olvasztani.
6/7 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint, ha akármit is olvasztottam mikróban (pedig van rajta olvasztó program), a széle mindig megfőtt. Én is vízzel szoktam csinálni.
7/7 anonim válasza:
Inkább sózd le vagy meleg vízben áztasd!
A mikróban a széle már elkezdene sülni, mikor a közepe még fagyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!