Tócsni kérdés..?
Figyelt kérdés
Tócsnit szeretnék készíteni a hétvégén. De nem fehér liszttel szeretném hanem zabliszttel. Valaki próbálta már így? Milyen volt az íze úgy?
Köszi a válaszokat.
2022. okt. 13. 13:02
1/5 anonim válasza:
Kevés liszt kell bele. Nem hinném, hogy túlságosan elrontaná.
2/5 anonim válasza:
A fűszerezés, só, bors, fokhagyma, és a feltét (tejföl, sajt) ha jó, nem hinném, hogy sokat ront rajta. Max. tegyél bele egy tojással többet. Sajna még nem próbáltam, csak találgatok. Nem lehet rossz.
4/5 anonim válasza:
in is korábban is azt olvastam hogy megkeseríti, nem hiszem hogy sokkal egészségesebbé lehet tenni, esetleg a fehér liszt egy pici részét pótold csak másfajtával
5/5 anonim válasza:
Nem lesz keserű, ha normális lisztet veszel.
Picit más ízű, de nem különösebben észrevehető.
Gluténérzékenyként évek óta jelölt zabliszttel készítem, a fűszerek miatt nem érezni ki a "más" ízt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!