Mi a tippetek arra, hogy jól sikerüljön a cukkinis tócsni?
Figyelt kérdés
Ma csinálok életemben először, csak cukkini, liszt, tojás, só lesznek benne. Van, aki csinált már? Van valamilyen trükk? A cukkinicsíkokat tervezem besózni és tíz perc után kinyomkodni. Milyen olajban süssem és mennyiben? Tepsiben, sütőpapíron is lehet sütni? Egyéb trükkök?2020. júl. 28. 12:52
1/5 anonim válasza:
A cukkinit jól facsard ki, hogy kevés folyadék maradjon benne, de maradjon gusztusos. Valamilyen nem túl jellegzetes ízű zsiradékot használj pl: napraforgó olaj. Magas hőfokon süsd, hogy kapjon kérget.
2/5 anonim válasza:
Raknék bele még egy kis őrölt borsot és zúzott fokhagymát is. Persze ízlés dolga.
3/5 anonim válasza:
Tepsiben nem érdemes sütni, és szerintem a tojás is felesleges, csak több lisztet vesz fel, anélkül is összeáll. Serpenyőben annyi napraforgó olajjal, ami éppen befedi az alját. Érdemes az elsőt megkóstolni, hátha egy kis bors, fokhagyma, kapor stb. feldobná.
4/5 anonim válasza:
A kaprot inkább a tejfölös fokhagymás mártogatósba tenném.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, jól sikerült. Olajban sütöttem. Kaprot nem tettem bele, fokhagymát csak a tejfölbe.
2020. júl. 28. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!