Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a tippetek arra, hogy jól...

Mi a tippetek arra, hogy jól sikerüljön a cukkinis tócsni?

Figyelt kérdés
Ma csinálok életemben először, csak cukkini, liszt, tojás, só lesznek benne. Van, aki csinált már? Van valamilyen trükk? A cukkinicsíkokat tervezem besózni és tíz perc után kinyomkodni. Milyen olajban süssem és mennyiben? Tepsiben, sütőpapíron is lehet sütni? Egyéb trükkök?

2020. júl. 28. 12:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A cukkinit jól facsard ki, hogy kevés folyadék maradjon benne, de maradjon gusztusos. Valamilyen nem túl jellegzetes ízű zsiradékot használj pl: napraforgó olaj. Magas hőfokon süsd, hogy kapjon kérget.
2020. júl. 28. 12:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Raknék bele még egy kis őrölt borsot és zúzott fokhagymát is. Persze ízlés dolga.
2020. júl. 28. 14:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Tepsiben nem érdemes sütni, és szerintem a tojás is felesleges, csak több lisztet vesz fel, anélkül is összeáll. Serpenyőben annyi napraforgó olajjal, ami éppen befedi az alját. Érdemes az elsőt megkóstolni, hátha egy kis bors, fokhagyma, kapor stb. feldobná.
2020. júl. 28. 14:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A kaprot inkább a tejfölös fokhagymás mártogatósba tenném.
2020. júl. 28. 15:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, jól sikerült. Olajban sütöttem. Kaprot nem tettem bele, fokhagymát csak a tejfölbe.
2020. júl. 28. 17:15

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!