Hogyan készítitek a tepsiben sült rakott húsokat?
Én a legtöbbször sajtos-tejfölös csirkemellet sütök szerecsendióval, a másik állandó fogás a darált húsos rakott zöldbab vagy káposzta.
Kicsit már unom őket, nektek mi a bevált rakott húsos receptetek?
Sajtos tejfolos csirkecomb.
Vagy teszek ala valamit. Pl dinsztelt hsgyma, krumpliszeletek, dinsztelt hagyma, hus, sajt
Dubarry!
Vagy ugyanez brokkolival
Nincs neve az ételemnek, de így szoktam:
Jénai sütőedényben sütöm meg, az aljára teszek felkockázott krumplit, megfűszerezem, teszek rá füstölt kolbászt és a tetejére csirkemellet. Teszek szalonnacsíkokat a csirkemellre, és a vége előtt 10 perccel leveszem a sütő a jénai fedelét, majd megszórom sajttal.
Salátának aprított salátakeveréket szoktam fokhagymás szósszal, vagy tejfölbe aprítok fokhagymát megsózva, előtte kicsit megpácolva.
U.i.: ezt az ételt jobb úgy enni, ha hagyod állni 2-3 órát, utána nagyon fincsi lesz:)
Ja és próbáltad már a Nasi-t?
Kínai rizses cucc, sonkával, tojással, póréhagymával meg amit találsz és önts rá tonhalas konzervet!
Mellé készíts rántott halat és mártogatósnak egy kis majonéz🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!