Azt találtam ki, hogy sajtos-sonkás-bacon szalonnás göngyölt csirkelmellet sütök. De hogyan?
Még soha nem csináltam ilyent, de szerintem jól hangzik.
Beletekerem a sajtba, sonkába a csirkemellet és az egészet bacon szalonnába tekerem. Hústűvel megtűzöm és mehet is a sütőbe.
De...
Kell alája olajat önteni? Le kell fedni a tepsit fóliával? Mennyi ideig, milyen hőfokon kell sütni, hogy finom legyen? Sajnos anyukám, anyósom nincs, akitől megkérdezhetném és nem szeretném elrontani.
Segitsetek!
-Egy kezdő háziasszony-
Igen-igen. Pont igy gondoltam, ahogy leirtad.
Sokat segitettél! Köszönöm!
Önthetsz alá egy kis vizet is és akkor párolódik is, amikor már puha (én hústűvel szoktam szúrkálni) akkor vedd le a fóliát a tetejéről és piritsd meg. :-) Nekem van grill a sütőmben azt szoktam rákapcsolni és akkor két perc alatt piros is. Ha nincs akkor kell neki 8-10 perc. Csak fólia nélkül ne hagyd sokáig, mert kiszárad... :-(
A husik mellé tehetsz egy kis paprikát meg paradicsomot is és akkor még finomabb lesz.
Jó étvágyat.
Boldog Karácsonyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!