Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Azt találtam ki, hogy sajtos-s...

Azt találtam ki, hogy sajtos-sonkás-bacon szalonnás göngyölt csirkelmellet sütök. De hogyan?

Figyelt kérdés

Még soha nem csináltam ilyent, de szerintem jól hangzik.

Beletekerem a sajtba, sonkába a csirkemellet és az egészet bacon szalonnába tekerem. Hústűvel megtűzöm és mehet is a sütőbe.

De...

Kell alája olajat önteni? Le kell fedni a tepsit fóliával? Mennyi ideig, milyen hőfokon kell sütni, hogy finom legyen? Sajnos anyukám, anyósom nincs, akitől megkérdezhetném és nem szeretném elrontani.

Segitsetek!

-Egy kezdő háziasszony-

2008. dec. 23. 13:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A sajtot inkább a csirkemellbe tedd,ne kivülre mert szétfog folyni:)Amúgy tényleg finom,én már csináltam csak sonkát nem tekertem rá..azt is rakhatod belülre,és igy csak a bacon lesz kivül:) Fedd le fóliával igen.Én percben nemtudom megmondani mennyit kell sütni,nézegess rá időnként és ugyis látni fogod,vagy levágsz egy kis darabot.Olajat én szoktam önteni alá egy keveset.Remélem segitettem,jó étvágyat neked!:-)
2008. dec. 23. 13:25
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen-igen. Pont igy gondoltam, ahogy leirtad.

Sokat segitettél! Köszönöm!

2008. dec. 23. 13:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Önthetsz alá egy kis vizet is és akkor párolódik is, amikor már puha (én hústűvel szoktam szúrkálni) akkor vedd le a fóliát a tetejéről és piritsd meg. :-) Nekem van grill a sütőmben azt szoktam rákapcsolni és akkor két perc alatt piros is. Ha nincs akkor kell neki 8-10 perc. Csak fólia nélkül ne hagyd sokáig, mert kiszárad... :-(

A husik mellé tehetsz egy kis paprikát meg paradicsomot is és akkor még finomabb lesz.

Jó étvágyat.

Boldog Karácsonyt

2008. dec. 24. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!