Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pörkölt csak belsőségekből?

Pörkölt csak belsőségekből?

Figyelt kérdés
Jó elképzelés, hogy csirke máját, zúzáját, szívét együtt készítem el pörköltként? A különböző puhulási idők miatt ne egyszerre tegyem őket a fazékba?
2022. okt. 3. 12:02
 1/4 anonim ***** válasza:
87%

Egyszerűbb külön elkészíteni őket, aztán összeönteni :)

De abban igazad van, hogy a májnak jóval kevesebb idő kell, mint a zúzának. A csirkeszívet nem próbáltam. De szinte biztos, hogy a zúzához hasonlóan annak is hosszabb a főzési ideje, mert színtiszta izomszövet.

2022. okt. 3. 12:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Persze, létezik olyan, hogy belsőség pörkölt.

A zúza és a szív mehet egybe, még ha egyik hamarabb felpuhul is a másiknál, szétfőni nem fog.

A máj meg az utolsó negyed órában mehet hozzá.

2022. okt. 3. 12:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Jó.
2022. okt. 3. 12:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én rendszeresen főzök csirke zúza és szív pörköltet. Ugyanannyi idő alatt főnek meg.
2022. okt. 3. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!