Pörkölt csak belsőségekből?
Figyelt kérdés
Jó elképzelés, hogy csirke máját, zúzáját, szívét együtt készítem el pörköltként? A különböző puhulási idők miatt ne egyszerre tegyem őket a fazékba?2022. okt. 3. 12:02
1/4 anonim válasza:
Egyszerűbb külön elkészíteni őket, aztán összeönteni :)
De abban igazad van, hogy a májnak jóval kevesebb idő kell, mint a zúzának. A csirkeszívet nem próbáltam. De szinte biztos, hogy a zúzához hasonlóan annak is hosszabb a főzési ideje, mert színtiszta izomszövet.
2/4 anonim válasza:
Persze, létezik olyan, hogy belsőség pörkölt.
A zúza és a szív mehet egybe, még ha egyik hamarabb felpuhul is a másiknál, szétfőni nem fog.
A máj meg az utolsó negyed órában mehet hozzá.
4/4 anonim válasza:
Én rendszeresen főzök csirke zúza és szív pörköltet. Ugyanannyi idő alatt főnek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!