Hogy kell elkészíteni a candy apple-t?
Köszi a válaszokat,de én nem a karamelosra gondoltam hanem arra ami a képen van arra a pirosra találtam róla receptet [link]
,de csak angolul és nem tudom ,hogy mi az a cinnamon esetleg ha valaki lefordítaná nekem azt megköszönném
Szia a szeptember havi Nők lapja konyha című újságban van egy ilyen alma recept.
Nem karamelles, hanem vaníliapudinggal töltött, zselébe mártott alma. Az is piros, mint amit linkeltél.
Ez a recept is kell?
Carmel Apple Recept házi Carmel
E recept szüksége van egy cukorkát hőmérő és valós vajat. Hé, ez Halloween ... nem fukarkodik a vaj. 10 Ez a karamellás alma recept tesz eleget karamell körülbelül 8-10 közepes alma. Kedvenceim a karamell, vagy édességet alma Fuji vagy Granny Smith, mivel ők a tökéletes combo a ropogós, savanykás, édes és ... használhatsz bármilyen alma tetszik a legjobban. Ahhoz, hogy ez a fahéjas karamell alma recept, keverjük 1 / 2 1 tk. of ground cinnamon into the caramel while cooking. Az őrölt fahéj a karamell főzés közben.
* Print this Recipe Nyomtassa ki ezt Recept
Click the plus sign to leave or read reviews. Kattintson a plusz jelre szabadság vagy kritikákat olvashatunk. No need to join or sign in! Nem kell csatlakozni, vagy jelentkezzen be!
Ingredients: Hozzávalók:
1 C. real butter 1 C. igazi vaj
2 C. dark brown sugar, packed 2 C. sötét barna cukor, csomagolt
1 C. light corn syrup 1 C. könnyű kukorica szirup
1 (14 oz.) can sweetened condensed milk 1 (14 oz.) Lehet cukrozott sűrített tej
2 1/2 tsp. 2 1 / 2 tk. vanilla extract vanília-kivonat
8-10 medium-sized apples, sticks inserted in tops 80-10 közepes méretű alma, botokkal beilleszteni felsők
Instructions: 1. Utasítás: 1. Over medium-high heat, stir together the butter, sugar, corn syrup, and condensed milk in a heavy sauce pan. , Közepes-magas hő, keverjük össze a vajat, cukrot, kukorica szirup, és a sűrített tejet egy nagy lábas.
2. 2. Bring to a boil. Forralunk.
3. 3. Cook about 30-40 minutes (don't stir often, as you'll risk crystallization), until the caramel darkens and thickens. 30-40 percig főzzük (ne keverjük gyakran, mint akkor kristályosodás veszélye), amíg a karamell elsötétül, és megvastagszik. It should reach the "firm ball" stage of candy-making. Meg kell érkeznie a "vállalkozás labda" szakaszában cukorka-gyártás. This means that, upon dropping the caramel into cold water, a firm ball forms. Ez azt jelenti, hogy fel csepegés a karamell hideg vízbe, a cég labda formája. This ball shouldn't flatten when you remove it from the water, but should still easily change shape when you touch it. Ez a labda nem lapít, ha távolítsa el a víz, de még mindig könnyen megváltoztathatja alakját, ha megérinteni. With a candy thermometer the temp should read 245-250 degrees F. Egy cukorkát hőmérővel temp helyesen 245-250 ° F.
4. 4. Remove finished caramel from the heat. Eltávolítás befejeződött karamell a hőt.
5. 5. Stir in vanilla extract. Keverje hozzá a vanília kivonatot.
6. 6. Dip apples into hot caramel. Dip alma a forró karamell. In order to get as thick a caramel coating as possible, dip each apple at an angle and rotate within the caramel. Annak érdekében, hogy minél vastagabb a karamell bevonattal lehetséges, mártott alma minden szögben és fordítsa a karamell.
7. 7. Pull apple out vertically and allow excess caramel to drip off. Húzza ki alma függőlegesen, és lehetővé teszik a felesleges karamell csöpög le. Then turn the apple right-side-up a moment (as if you were about to eat it) and let the caramel settle for a few seconds. Akkor viszont az alma jobb oldali-egy pillanatra (mintha erről enni), és hagyja, hogy a karamell ülepedni néhány másodpercig. This prevents large bare spots at the top of the apple. Ez megakadályozza a nagy csupasz foltok a tetején az alma.
8. 8. Place apples on greased wax paper or foil. Helyen az almák a kivajazott viasz papír vagy fólia.
9. 9. While caramel is still warm and soft, decorate as desired. Míg a karamell még meleg és puha, díszítik a kívánt módon. (Unless dipping apples in chocolate, in which case the caramel needs to be allowed to set.) (Ha merítés alma csokoládéval, amely esetben a karamell kell tenni, hogy megállapítsák.)
10. 10. Let cool to set. Hagyjuk kihűlni, hogy hozzanak.
Homemade Caramel Apple Recipe with Packaged Caramels Házi Carmel Apple Recept a csomagolt karamell
When you're short on time or don't feel like putting in the effort, this caramel apple recipe is almost as good as the kind made with homemade caramel. Amikor az ember rövid idő alatt, vagy nincs kedve egy olyan, az erőfeszítés, ez a karamelles alma recept majdnem olyan jó, mint a természetbeni házi karamell. Keep a close eye on the caramel to assure that it doesn't burn. Szorosan figyelemmel kíséri a karamell annak biztosítására, hogy nem éget. This can be done on the microwave or with a double-boiler. Ez lehet tenni a mikrohullámú, vagy a kettős kazán. To make this a cinnamon caramel apple recipe, stir 1/2 to 1 tsp. Ahhoz, hogy ez a fahéjas karamell alma recept, keverjük 1 / 2 1 tk. of ground cinnamon into the caramel while cooking. Az őrölt fahéj a karamell főzés közben.
Mazsolázd ki a lényeget:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!