Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért kapja össze a tejszínt...

Miért kapja össze a tejszínt a fixáló? Olyan lett mint a túró!

Figyelt kérdés
2010. szept. 25. 10:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Háát...ha esetleg nagyon hideg volt a tejszín, akkor, akkor azért, vagy a fixáló nem lett jól feloldva, ha fel kell oldani.
2010. szept. 25. 12:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem volt túl hideg,mert megvettemés utána nem sokkal felhasználtam,és nem kellett feloldani, mert por volt csakbelekellett szórni.De köszi, hogy próbáltál segíteni.
2010. szept. 25. 13:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Túlverted a habot!
2010. szept. 25. 15:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 orsybaba88 ***** válasza:

legközelebb használj hulala tejszínt, abba nem kell fixáló!!

szerintem is túl erős fokozaton verted, én is jártam már így:)

2010. szept. 26. 11:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy az volt a baj hogy vásárlás után nem sokkal verted fel mert az állatti eredetü tejszinnek 12 órán át hütőben kell lennie ha dobozosat vettél ami alapjában nincs a boltban hütöbe rakva?
2010. szept. 26. 16:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!