Linzer alaptésztás diós vagy mákos rácsos pite nagyon finom
2022. aug. 30. 21:23
2/10 anonim válasza:
én semmilyet sem, de mákos finom lenne
2022. aug. 30. 21:34
3/10 anonim válasza:
Na jó, nem egészen a kérdésre, mert még nem csináltam, de nagyon szeretem a Fornetti meggyes-vaníliapudingosát, szóval meg akarom próbálni házilag. Húsos pitékkel próbálkoztál már?
Próbálj ki morzsasütit. Pl dolce far niente instagram oldalon van szilvas es epres recept is. Azokat sutottem tobbszor
2022. aug. 31. 00:37
9/10 anonim válasza:
6-os: ne foglalkozz vele, vannak idióták, akiknek a lepontozás az életük csúcspontja, ennyire képesek csak.
A válaszod az értelmesebbeknek kifejezetten hasznos, köszi.
2022. aug. 31. 08:07
10/10 anonim válasza:
Mióta megfizethetetlenné vált a vaj, sajnos már semmilyet, de régebben rendszeresen sütöttem extra tömény mákosat és amerikai stílusú citromosat. Egyszer kipróbáltam ezt is (a tésztába gyúrtam némi darált diót is, és rukkolával pótoltam ki a sóskát, mert éppen nem volt elég), de az ára miatt nem lett belőle rendszer, pedig fantasztikusan finom volt: [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!