Ha a pudingport összekeverem hideg tejjel abból mi sül ki?
Figyelt kérdés
Lehet így is pudingporból pudingot "főzni" vagy csak a hagyományos módszerrel?2022. aug. 26. 23:30
1/7 anonim válasza:
A főznivaló pudingból főzés nélkül hideg keveréssel nem lesz semmi. Annak kell a hőhatás. A nyers keményítő még valószínűleg gyomorfájást is okozna.
2/7 anonim válasza:
Nem sűrűsödik be, folyékony marad és ilyen csomókba tömörül a pudingpor.
Elég undorító lesz.
Lehet kapni olyat, ami hideg tejjel is működik.
4/7 anonim válasza:
Ha főzés nélküli pudingport veszel, lehet.
5/7 anonim válasza:
A pudingport mindig hideg tejjel keverjük össze. Ha a hőkezelés elmarad, akkor hígfolyós marad a keverék, amíg meg nem romlik a mikroorganizmusoktól.
Természetesen hőkezelés nélkül is meg lehet inni a keveréket, és nemhogy "gyomorfájást" nem kapsz tőle, hanem egészségesebb is anélkül elfogyasztani, mert a tejben megmaradnak a vitaminok (ha az nem volt már előtte agyonfőzve).
6/7 anonim válasza:
Én tartok itthon, "Házi krémeskrém port" , amit hideg tejjel lehet készíteni, az is egy puding féleség lesz végül is, de csak vanília ízben láttam eddig. Ha rám jön az "édes kór", akkor abból szoktam keverni gyorsan valamit. A tej mennyiségével jól beszabályozható, hogy mennyire legyen sűrű.
7/7 anonim válasza:
Igen lehet, csak HIDEGEN KIKEVERHETŐ pudingport keress.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!