Hagyományos gáztűzhelyben hogyan nem szárad ki az étel?
Figyelt kérdés
Ha letakarom az ételt sütés közben, akkor nem lesz ropogós, lefedés nélkül viszont csak alulról kapja a meleget, és mire ropogós lesz, ki is szárad.2022. aug. 25. 16:27
2/4 anonim válasza:
Lefóliázod aztán a vège felé leveszed, és anélkül sütöd tovább, míg megpirul.
4/4 anonim válasza:
Vagy elengeded ezt a ropogós dolgot. Különösen csirkemellnél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!