Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hagyományos gáztűzhelyben...

Hagyományos gáztűzhelyben hogyan nem szárad ki az étel?

Figyelt kérdés
Ha letakarom az ételt sütés közben, akkor nem lesz ropogós, lefedés nélkül viszont csak alulról kapja a meleget, és mire ropogós lesz, ki is szárad.
2022. aug. 25. 16:27
 1/4 anonim ***** válasza:
35%
Olajban.
2022. aug. 25. 16:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
88%
Lefóliázod aztán a vège felé leveszed, és anélkül sütöd tovább, míg megpirul.
2022. aug. 25. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
48%
vagy zsírban
2022. aug. 25. 17:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
63%
Vagy elengeded ezt a ropogós dolgot. Különösen csirkemellnél.
2022. aug. 26. 00:41
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!