Hogy készítsem el ebédre a halfilét?
Figyelt kérdés
Holnapi ebéd gombakrém leves, párolt zöldség és hal lesz. Tudnátok ötletek adni hogyan készítsem el a halat ami egyszerű de finom?!2010. szept. 23. 23:04
1/7 anonim válasza:
Én paprikás lisztbe szoktam forgatni,de volt hogy sörtésztába mértottam be és úgy sütöttem ki.
2/7 anonim válasza:
vagy megcsinalhatod "Jamie Olivier" modra
becuccolod 1 kis vajjal, meg 1 rakas zoldfuszerrrel egy duplaretegu alufoliba (sok helyet hagyva a levegonek) mer majd felpuffad mint 1 labda es bedobod a sutobe:D
vagy vmi vadabb receptet is valaszthatsz tole:
4/7 anonim válasza:
Sörtésztában nagyon finom!! :)
5/7 anonim válasza:
Ha párolt zöldséggel készítem, akkor mindig alufóliába csomagolom, teszek hozzá pár csepp olajat, 1 kakukkfű ágat, citromot, sózom, összekötöm "szaloncukor" formájúra és beteszem sütőbe.
6/7 anonim válasza:
Bekenem fokhagymakrémmel, teszek rá vagdosott petrezseleyemzöldet, kicsi sót, kevés olajjal meglosolom és sütés. Nem száritom ki, kb 20 perces a sütési idő.
7/7 A kérdező kommentje:
Nekem miért nem érződik rajta sosem a fokhagyma?! :S
Pedig nem sajnálom rá
2010. szept. 24. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!