Hogyan készítsem el a tengeri halfilét ízletesen, de mégis diétásan? Fűszerezés, elkészítési mód érdekelne.
Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 11:15
1/3 anonim válasza:
én a 90 naposhoz sokszor csinálom: pici só a fűszerezése, aztán fokhagymás tojásba mártva sütöm ki.Semmi liszt,meg prézli.Köretnek vegyes saláta,fokis-joghurtos öntettel.
2/3 anonim válasza:
Én rárakom egy alufóliára egy pici sót szórok rá, meg morzsolt pertezselymet, aztán meglocsolom citromléve és egy púpozott kk. margarint teszek rá, azán becsomagolom az alufóliába. Így be a sütőbe. Villanysütőn olyan 160 fokon kb. 25 perc. A margarint nem szívja magába nagyon, de ha zavar, el is hagyhatod.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi!!!
2010. jan. 31. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!