Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fagyasztott halfilét hogyan...

Fagyasztott halfilét hogyan készítsem el "fogyókúrásan"?

Figyelt kérdés
Nyilván nem akarom olajban kisütni, de sütőben hogyan süssem? Mivel fűszerezzem?
2010. szept. 19. 11:57
 1/7 anonim ***** válasza:

én halfüszerkeveréket szoktam venni, ezt szoktam összekeverni friss cirtomlével és kevés OLIVAolajjal

ezzel bekenegetem a halat és alufóliába (ugy hogy üreges legyen, hogy tudjon párolódni) teljesen lég mentesen betekerem. 15-20 perc alatt kész és isteni finom igaz kevésbé fogyókúrás de én néha kevés kaporszószt szoktam ráönteni sütés után hmmmm

2010. szept. 19. 13:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy nagyobb darab alufóliát duplán használva kibélelsz egy serpenyőt úgy, hogy a fólia túllógjon a serpenyő peremén. Önts bele egy pár csepp olívaolajat. Tedd bele a kiolvasztott tengeri hal szeleteket, sózd, borsozd, tehetsz hozzá, ha szereted egy kevés fokhagymát is, locsolhatsz rá citromlevet, vagy tehetsz rá kaprot, kakukkfüvet. A fóliából hajtogass "fóliasapkát" , a kilógó fóliaszéleket is hajtsd vissza rá, majd 220°-os sütőbe tedd és 15-20 perc alatt már kész is van. Csak közbe ne nyitogasd a fóliát! :)
2010. szept. 19. 14:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok! Tiszta fém serpenyőt használj vagy tedd hőálló tálba! :)
2010. szept. 19. 14:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket! :)
2010. szept. 19. 17:08
 5/7 anonim ***** válasza:
sehogy.....ha fagyasztott akkor mar nem fogyokuras.
2010. szept. 20. 14:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted? Mi köze egymáshoz a két dolognak?
2010. szept. 20. 18:48
 7/7 anonim ***** válasza:
ott mar van minden. a tartositoszerektol kezdve a..... bele sem merek gondolni.
2010. szept. 21. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!