Fogyasztható ételek ?
Sziasztok.
Nem vagyok egy nagy konyhamester , most költöztünk össze a párommal. Ő külföldön hetel. És fagyasztott főtt ételt szokott vinni magával. Ötleteket kérnék szépen , hogy mit főzzek mert kb. Már semmi tippem.. nem válogatós szinte mindent megeszik. Köszönöm ha irsz egy párat :)
Csak az elmúlt hónapokban volt vagy tucatnyi hasonló kérdés. Tegnap is...
Krumplis-tésztás ételek kivételével szinte bármit.
Mennyire szempont, hogy abszolút kész legyen a kaja? Pl. egy tésztát ki tud főzni mondjuk egy lefagyasztott bolognaihoz?
Pörkölt, nokedli, sült húsok, fasírt, székelykáposzta, babgulyás, lencsefőzelék, sárgaborsó főzelék, töltött csirkecomb, rántott karaj vagy rántott sovány dagadó, mákosguba, töltött paprika,....
Nekem ezek váltak be fagyasztani, minőségromlás nélkül. Nem biztos, hogy minden eszembe jutott, de ez elég egy hétre.
Kb bármilyen kisütött natúr hús vagy szaftos hús vagy ragu. Pl natúr csirkemell, kéksajtos pulykamell, sajtos diós karajdzeletek, zsírban sütött szűzlecsenye, pörkölt, paprikás
Köret nehezebb dolog, krumpli, főtt rizs, tészta stb nem fagyazsthstó
Egytálételekbol toltott paprika, lasagne mind fagyaszthato
6. Lefagyasztani lehet.... kerdés, mennyi az elvezeti érteke felengedes után.... én tuti nem ennem meg.
10 perc egy teszta kifőzése... felengedni legalabb ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!