Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A padlizsán barna magja...

A padlizsán barna magja ehető,nem rontja el az ételt?

Figyelt kérdés
2022. aug. 15. 09:09
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ehető hát, olyan mint a cukkini vagy az uborka maga.


Amíg zsenge, kb alig érezni, aztán kicsit megerősödik, de még mindig ehető.

Ha nagyon fás, akkor inkább a textúra miatt szedném ki, vagy lenne belőle baba ganoush mert annak mindegy.

2022. aug. 15. 09:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!