Padlizsán füsezrezése?
Figyelt kérdés
Padlizsánszeleteket akarok sütni ebédre, de nem tudom, mivel lehetne füszerezni (só, bors, fokhagymán kivül), amitöl kicsit különleges lesz.
Kérlek, segítsetek, hogy ti mit használtok hozzá.
2021. febr. 27. 09:50
1/4 anonim válasza:
Kész gyros vagy sült fűszersó esetleg
2/4 anonim válasza:
Kakukkfű.Rozmaring ág mellé sütve.
3/4 anonim válasza:
Oregáno, bazsalikom, fehér ö. bors
Provence-i fűszerkeverék
4/4 anonim válasza:
A rántott padlizsán a legfinomabb, és ahhoz csak só kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!