Főzéssel kapcsolatos kérdésem:-Hogyan lehet jól elkészíteni a sertés májat, hogy ne legyen kemény sütve?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem szabad előre megsózni, de meddig kell sütni, hogy ne legyen kemény?2010. szept. 23. 18:46
1/4 anonim válasza:
Az én anyukám fokhagymás tejbe szokta áztatni, minimum fél órát. Sütésnél, meg szerintem arra kell nagyon figyelni, hogy ne túl forró olajban süsd, ja és előtte lisztbe forgatja, mielőtt süti,amikor úgy látod, hogy a liszt megsült rajta, akkor lassan kiveheted az olajból, és kész. ezután sózod, és eszed:-D remélem tudtam segíteni.
3/4 anonim válasza:
Csak addig szabad sütni, amig a vágási felülete már nem véres.
4/4 anonim válasza:
Na kipróbáltad valamelyik választ? Visszajelzés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!