Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Megéri forró levegős fritőzt...

Megéri forró levegős fritőzt venni? Mik az előnyei?

Figyelt kérdés
2022. aug. 14. 16:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Köszi 10-es, vagyis Kriszta! :-) Igen, a fekete nekem is az igazi. A boxos, a sült, a ropogós. Milyen hülye vagyok, nem hiszem el: mennyire igazad van, hát a pogikat is nagy mennyiségben lefagyaszthatnám (mint az említett zsömléket), és akkor nem kéne aggódni, hogy megpenészednek, ha sokáig aszalom őket a zacsiba zárva... A fritőz meg megcsinálja nekem feketére akkor is a pogikat. Hogy ez nem jutott eszembe... Nagyon béna vagyok.... áááá... Köszi, de tényleg! :-)) Üdv: M. Aladár, a tesód.
2022. aug. 31. 00:35
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

#11#

Nincs azzal semmi gond, az idősebbek tudják, hogy Kriszta tiszta gyagya, Aladár pedig lüke :-)

https://www.youtube.com/watch?v=Z8zXDpWSMoc

2022. aug. 31. 01:50
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Jaj istenem, #12, köszi. Nagyon fura érzéseket keltett, látni a sok évtizeddel ezelőtti, gyerekkorban ezerszer látott képeket. Akkor még volt idő 3 perces bevezetőre? Nem volt ez a nagy rohanás... Nem is emlékeztem, hogy ekkora bevezető volt. Pedig most megnézve, de, ilyen volt.... De szerettem!
2022. szept. 1. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!