Megéri forró levegős fritőzt venni? Mik az előnyei?
A mérete lehet előny, vagy hátrány... ha megfelel a méret, kevesebb energia szükséges a működéséhez, mint egy nagy méretű sütő esetében, és nem utolsósorban minimális zsiradék felhasználásával lehet benne sütni.
Megéri-e? Azt neked kell eldönteni.
1 személyes háztartásban elonye hogy pici, nem kell az orias sutot bekapcoslni, elomelegiteni
Hamarabb megvan benne az etel
Olaj nelkul hasonlo elmenyt ad
Hatrany
Kiszarad az etel
Sokfos haztartasban viszint hatrany hogy keves fer bele
Én is imádom, de... Sztem nagyon megdobja az áramfogyasztást, s ahhoz viszonyítva kevés cuccot lehet beletenni.
Az igaz, h egy időben naponta használtam 200 fokon 10 percig 5 db sütihez, mert a lefagyasztott szilváspapucsokat a kávéhoz ezzel sütöttem át. 3 ezer vmennyiről majdnem 5 ezerre ugrott a szla.
6-os
Fagyasszad le a pogikat is nyugodtan. 180-200 fok, 5-perc, ropogós és barna.
Mellesleg sose fogom megérteni, h a pékek, cukrászok, miért nem sütik meg rendesen a pékárukat, h jó héjuk legyen? Miért mondják, h a barna már égett, túlsült, és nem veszik meg? (Vagy tényleg igaz, h a nyers tészta súlya több, és úgy nagyobb a bevétel?)
Egyszer az egyik cukrászatban kértem, h ha "elégetnek" néha egy-egy tepsi pogit, hívjanak. Két alkalommal végre igazán átsült, isteni illatú, roppanós, belül finom légies pogit kaptam. A kollégákat úgy kellett elhajtani, mert felzabálták volna.
Pedig "égettnek" számított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!