Sötétkék valamit a torta tetejére bevonatnak, vagy ilyesminek. ötletek?
Figyelt kérdés
egy Volkswagen jelet szeretnék egy torta tetejére csinálni. a V betűket tejszínhabbal gondoltam(de szívesen várok ötleteket), de alá kellene valami sötétkék színű, ehető dolog. mindenképp saját kézzel szeretném, meg gyorsan kell(péntek du.ra),szóval az ilyen torta-tető díszítő fénykép-marcipánok vagy mik nem nyertek. ötlet, hogy esetleg mivel tudok tényleg sötétkékét?
köszi!
2010. szept. 23. 12:57
1/7 anonim válasza:
krémet tudsz csinálni, ételfestékkel meg befested. De lehet rúdba is kapni marcipánt amit te formázol meg.
2/7 anonim válasza:
Szerintem a legegszerűbb, ha marcipánt, vagy valami halvány színű tortabevonót összekeversz kék ételfestékkel. Bármelyik nagyobb boltban megkapod, és nincs mellékíze. Csak óvatosan bánj vele :)
3/7 anonim válasza:
Szerintem az is jó, ha veszel fehér csokit és ahhoz keversz kék festéket, aztán azt teszed a tetejére. :)
4/7 anonim válasza:
A kék ételfesték sajnos rákot okoz, természetes kék színanyag pedig nincs. De egyszer talán nem haltok bele.
5/7 anonim válasza:
Legyen egyszerű csokoládébevonó az alapja,így is felismerhető lesz a jel!És a hab is jó lesz rajta ha Hulala-ból csinálod akkor tartós lesz,nem folyik szét!
6/7 anonim válasza:
Metilin kekkel is szinezheted,gyogyszertarban kaphato tokot fertotlenit,nincsen ize es keves is eleg belole,de szerintem az etel festeket is teheted mert nem eszitek azt minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!