Pörkölt, paprika nélkül?
Figyelt kérdés
Imádom a szaftos pörkölthúst, csak a pirospaprika ízét unom már. Hogyan készítsem, hogy a jellegzetes állagát megtartva, más ízvilágot kapjak?2022. júl. 31. 15:29
2/8 anonim válasza:
Hát ha a paprika nem lesz benne, de mondjuk gravyt teszel, akkor egy angol beef stew lesz belőle.
Vörösborral, gyökér zöldségekkel lehet dúsítani.
3/8 anonim válasza:
A füstölt paprikát próbáltad már? Hátha.
5/8 anonim válasza:
Én is a tokányra szavazok...
Vagy csinálhatsz tárkonyos ragut is, tejszínnel, pici fehérborral.
7/8 anonim válasza:
Kihagyod a paprikát, és bármilyen fűszerrel ízesíted. Lehet sima fokhagyma, de olaszos vonalon bazsalikom, oregánó, indiai curry, arabos vonalon római kömény, kurkuma, fahéj stb. Csak a fantáziád szab határt.
8/8 anonim válasza:
Kicsi paradicsom pürét teszel bele a vége előtt negyed órával, pirosít rajta egy kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!