Valaki tud a foodbox Fitt kemencés sült pikáns csirkemell-jéhez házi receptet? Illetve hasonló kalória barát recepteket?
Szép napot
Long story short: november óta túl vagyok 50kg fogyáson de ahogy egyre közeledek a cél súly felé, egyre jobban figyelnem kell a kalóriák és makrótápanyagok számolgatására
Sparban szoktam látni és néha venni a foodbox fitt előre főzött kemencés sült pikáns csirkemeljét illetve a lazacát spenóttal. Mind kettő ha a nyers adatokat nézzük tökéletes az én diétámhoz, alacsony kalória (300kcal alatt van bőven egy adag) alacsony zsír és szénhidrát magas fehérje. A probléma az hogy marha drága (1700ft felett) így gondoltam el készíteném őket házilag is ha valaki tudna egy pontos receptet adni hozzá
Illetve ha valaki tud még ajánlani hasonló receptet (alacsony kalória, legjobb 300kcal alatt, alacsony szénhidrát és zsír de magas fehérje (húsos étel) illetve el telít) azt szívesen fogadnám, köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!