Ajánlanátok olyan süti receptet, amit olyan ember is könnyen meg tud enni, akinek nincs foga?
Apukámnak kihúzták a fogait, műfogsora lesz, de még gyógyulnia kell a mintavételig. Addig is pár hétig nehezen 'rág'.
De nagyon édesszájú.. Meg szeretném lepni!
Tudtok pár tippet adni? 20 éves vagyok, tudok főzni, de azért a sütik világában még kezdőnek számítok.
Lehet süti, torta, desszert, sütve vagy anélkül.
Esetleg pudingos kókuszgolyó?
Sok ilyen recept van, de csak hogy megmutassam, hogy még is mire gondolok, itt van például ez: [link]
Én már csináltam ilyet, nagyon puha volt. Itt a receptben pedig tejszínízű pudingpor van, de nyilván vaníliással, kókuszossal és esetleg csokis pudinggal is jól működik.
Amikor én csináltam ilyesmi kókuszgolyót, a puding miatt nagyon puha lett, és nagyon finom is, szóval szerintem talán nem okozna problémát. A sima kókuszgolyó lehet, hogy problémás lenne (ha az ember például kekszből készítené), de szerintem ez a pudingos változat megér egy próbát, mert tényleg elég puha.
Tiramisu!
Nem bonyolult elkesziteni és nagyon fincsi.
Madártej, puding
(Krémeshez, tortákhoz azért kell fog)
Amúgy hihetetlen, hogy még egy ilyen kérdésnél is van valami lelkibeteg, aki lepontoz embereket.
Árulja már el az érintett, mit lehet lepontozni azon, hogy Tejespite, vagy Tiramisu? :D Roh@djak meg ha értem :D
Nyugi én sem értem.Másik kérdéshez írtam értelmes kommentet mivel értek ahhoz amit kérdeztek és le lettem 0-ra pontozva:D Nem tudom melyik elmeroggyant csinálja de nagyon beteg lehet ha ennyi öröme van az életében.
Szánalmas....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!