Hogy lehet erőteljes ízű négysajtos tésztát lágyítani, teljesen mást csinálni belőle?
Figyelt kérdés
Lázas vagyok pár napja, percenként változik, milysn ételt kívánok. Főleg édességet, gyümölcsöt, szénhidrátot. Húst nem, de nagyon kéne már fehérjeforrást ennem. Rendeltem sajtos tésztát, mert megkívántam, de annyi parmezánt tettek rá, hogy nem esik jól. Mivel tudnám átalakítani hogy teljesen más legyen és minél kevesebb íze? Nincs itthon joghurt és tejdöl, de van cukkini, rizstejszín, kígyóuborka, sonka, tofu, mozzarella golyó, babkonzerv és az alap konyhai dolgok.2022. júl. 16. 13:52
1/3 A kérdező kommentje:
Plusz friss bazsalikom, menta, rotmaring rengeteg
2022. júl. 16. 14:02
2/3 anonim válasza:
Sonkát és a mozzarellát keverd bele és egy kis vizet és dobd be a sütőbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!