Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy lehet erőteljes ízű...

Hogy lehet erőteljes ízű négysajtos tésztát lágyítani, teljesen mást csinálni belőle?

Figyelt kérdés
Lázas vagyok pár napja, percenként változik, milysn ételt kívánok. Főleg édességet, gyümölcsöt, szénhidrátot. Húst nem, de nagyon kéne már fehérjeforrást ennem. Rendeltem sajtos tésztát, mert megkívántam, de annyi parmezánt tettek rá, hogy nem esik jól. Mivel tudnám átalakítani hogy teljesen más legyen és minél kevesebb íze? Nincs itthon joghurt és tejdöl, de van cukkini, rizstejszín, kígyóuborka, sonka, tofu, mozzarella golyó, babkonzerv és az alap konyhai dolgok.
2022. júl. 16. 13:52
 1/3 A kérdező kommentje:
Plusz friss bazsalikom, menta, rotmaring rengeteg
2022. júl. 16. 14:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Sonkát és a mozzarellát keverd bele és egy kis vizet és dobd be a sütőbe!
2022. júl. 16. 14:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:
Szedd le a paermazeant
2022. júl. 29. 01:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!