Miért akadnak ki a legtöbben a Nattó-tól? Ez egy ázsiai erjesztett szójabab. Én szerintem se az illata nem vészes íze meg nem is túl erőteljes. Mégis sokakat meglehet kínozni vele.24f
Hozzá tudtam jutni ehez az ételhez, és meg kell mondjam nem is volt rossz. Nem lesz a kedvenc csemegém, de azért hogy büdös, vagy undorító vagy bármi ilyemi lenne azt tuti kijelenthetem hogy NEM igaz. Az íze nem is túl erős, erősebbre számítottam. Mondjuk én szeretem a kínai és ázsiai ételeket, a Pho leves ( normális, nem zacskós) nagyon finom és rengeteg ázsiai étel van még amiket igazán szeretek, de ezeket nem találod meg a sarki "kínai"(magyarosított kínai) büfében.
Viszont a kérdés: Miért akadnak ezen annyira ki, hogy vannak youtube-videók, ahol majdnem hányka tőle. Igaz, én a Pálpusztai sajtot is szeretem a grogonzoát meg imádom xD
Wow! Bex@rás hogy mennyire egyezik az ízlésünk! 😀
Azt hittem hogy a legtöbb magyar embernek nincs gyomra az ilyen "bizarr" ázsiai ételekhez.
Én amúgy igazi "perverz" vagyok kaják tekintetében.
Nálam a natto az alap; imádom, az íze egy kissé az érett sajtra emlékeztet, a legjobb főtt rizzsel, újhagymával, japán mustárral - esetleg jó csípős angol mustárral - és "speciális nattohoz illő szósszal", de főleg nyers tojással:
Az egyik fő beszerzési forrásom: [link]
De amúgy annyira megszerettem ezt a "bizarr ételt", hogy vásároltam is egy olyan gépet, amivel házilag is elő tudom állítani. Konkrétan ezt a típust:
Amúgy nálam a nattó mellett ugyanúgy nagy favorit a Pho, akárcsak a kimchi vagy (hardcore kategóriás szinten) a büdös tofu, vagy a száznapos tojás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!