1/10 anonim válasza:
dzsemet, ribizlihabot, kevert sütit, sütidíszítést....
2/10 anonim válasza:
Limonádét, kevert sütit, zabkását.
4/10 anonim válasza:
Én a pudingot szoktam díszíteni vele.
5/10 anonim válasza:
Túrós ribizli lepényt
Levest
Palacsintába túró-,vagy pudingtöltelékhez.
6/10 anonim válasza:
Muffint, ezen kívül a reggeli müzlis joghurtomba is szoktam tenni ribizlit.
Ha sok van, akkor befőzöm lekvárnak.
7/10 anonim válasza:
Lekvárt, szörpöt, illetve a szebbeket elrakom fagyisdobozban a fagyasztóba, jó télen zselének, díszítésnek.
9/10 anonim válasza:
A hétvégén ezt terveztem:
10/10 anonim válasza:
Lekvárt, szörpöt.
A maradék pedig megy a fagyasztóba süteménybe, vagy csak enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!