Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vegán saslik receptet keresek,...

Vegán saslik receptet keresek, amit tényleg meg lehet nyárson sütni és nem potyog le a zöldségféle és ami tényleg aromás, jó ízü(?)

Figyelt kérdés

Ami most van itthon hozzá: padlizsán, cukkini, gomba, paprika, paradicsom - de még tudok mást is venni, ha kell a recepthez.

Elöre is köszönöm.

2022. júl. 9. 16:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell semmi extra, max hagymát, esetleg tofut tennék még bele. Befűszerezed, felszúrod, és lehet sütni. Semmi nem esik le a nyársról, ha értelmesen szúrod fel.
2022. júl. 9. 17:55
 2/11 A kérdező kommentje:

Bocs, hogy lehet "értelmesen" felszúrni? Már rengetegszer próbáltam, de legkésöbb, amikor fordítani akarnék rajta, vagy átszakad, vagy visszafordulnak a nyárson a szeletek az elözö helyzetbe.

Meg a másik: mivel szoktad füszerezni, meg hogyan - elöre bepácolod, sütés elött füszerezed vagy esetleg készen?

2022. júl. 9. 18:20
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi olyan nyársat használtunk, ami dupla villás volt, azon nem fordulnak át a kaják forgatásnál. Ha nincs ilyen, szúrj bele 2 izét. Ha ennyire nem megy, használj alu tálcát, lehet kapni.
2022. júl. 9. 18:51
 4/11 A kérdező kommentje:
KÖszi, lehet, hogy megpróbálom akkor két nyárssal...
2022. júl. 9. 18:52
 5/11 anonim ***** válasza:
25%
Mitől lenne egy vegán sasliknak aromás jó íze mégis?
2022. júl. 9. 20:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, lemaradt hogy valamilyen előre gyártott fűszerkeveréket használok. Olajjal bekenem a nyársat, megszórom fűszerrel és nekem ennyi. Grillezett alapanyagokból lehet készíteni bbq szószt hozzá, jobb mint a bolti. Én nem pácolok, de biztos úgyis jó. Olaj mindenképp kell, próbáltam nélküle vegán nyársat, de nem jó.
2022. júl. 9. 20:14
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket!
2022. júl. 9. 20:33
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindent feldarabolok kellő méretre, egy tálba bele, pici olajjal meglocsolom, és mehet rá grillzöldség fűszer, vagy egyedileg amit akarsz rá. Csak át kell forgatni az egészet, pár percig állni hagyni, aztán lehet szurkálni tetszőleges sorrendben.

Hagymát mindenképp tennék bele.

2022. júl. 9. 20:46
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi, hagymát természetesen teszek, csak kifelejtettem.
2022. júl. 9. 20:56
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen lapított nyárs, azon biztos nem fog forogni. Én két fűszerkeveréket is csinálnék, az egyiket pácolni, a másikat meg sütés legvégén rászórni, attól lesz erőteljes az íze.
2022. júl. 9. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!