Milyen szaftos húsételt szoktatok készíteni?
csirkecsíkok gorgonzolás-tejszínes mártásban
Zürcher geschnetzeltes - borjú apróhús gombás-fehérboros-tejszínes mártásban
+1 a tokányra. Borsos, hentes, csikós... sokféle van.
Esetleg bakonyi szelet, az is szaftos.
+ 1 tokány :)
De egyébként bármi nemű húst szoktam készíteni hasonlóan egy pörkölthöz, tehát hagyma, majd hús megfőve, fűszerezve, , és ahhoz legtöbbször borsót adok( néha bébi répát, kukoricát, stb ) , és azzal össze főzöm, míg kap egy szép állagot, ami tésztához jó . Ha kell, fel öntöm egy kis tejszínnel :)
Illetve ezt szoktam esetleg fuszerezni :) az egyik változata nálunk nagyon nyerő, ott darált husit készítek sok fokhagymával , végén tejszínnel , spagettivel :) egy random este jutott eszembe de azóta mindenki kéri :)
Rostonsült harcsafilé paraj vagy újhagyma mártással, vajas burgonyával
Eszterházy-, Csáky-, bajor rostélyo
Znaimi marhasült
Gundel palacsinta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!