Pattoghat a zsír a borstól? Megszórtam vele a csirkemell-szeletet.
Figyelt kérdés
2022. júl. 8. 13:16
2/6 anonim válasza:
Persze. Mindentől pattog, csak míg mondjuk a csirkemell filé a 90%-át felfogja (hisz nem tud kipattanni alóla a zsír), addig a só és a fűszerek gyakorlatilag vele együtt pattannak.
Ilyen esetekre én a fedőt ajánlom.
3/6 anonim válasza:
Én mindig borsozom (és egyéb fűszerezem) a húsokat - csirkemellet is - és nem jellemző a pattogás.
Ha nedves a húsod akkor pattog, vagy ha fagyasztott húsból készíted és még nem engedett ki teljesen.
4/6 Senior Séf válasza:
A bolti csirkemell mindentől pattog, hiszen több int a fele víz.
5/6 anonim válasza:
Borstól nem pattog (serceg), csak a víztől.
6/6 geza tozser válasza:
Próbáld meg villával jól megszurkálni hogy a viz/gőz kijöjjön belőle, hátha segit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!