Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Habartbablevest be kell...

Habartbablevest be kell rántani is meg habarni is , no hogyvanez már? Kezdő vagyok,

Figyelt kérdés

Rántás, zsír és lisz?


Habarás, tej és liszt?



2022. júl. 8. 08:24
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Azt neked kell eldöntened hogy rántást teszel-e bele avagy behabarod. A kettőt együtt általában nem szokták
2022. júl. 8. 08:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
89%

Vagy habarod vagy rántod.

A rántás zsiradék plusz liszt kicsit mepirítva ha kihűlt vízzel felöntve csómómenteste kavarva kell a ételhez adni.

A habarás általában tejföl liszt kis folyadék ami tej is lehet.

Csomómentesre kavarod,hőkiegyenlíted és az ételhez rakod.

Az más dolog hogy rántott levest,főzeléket tejföllel dúsított az már nem sűrített rajta.

2022. júl. 8. 08:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
91%
Ha habarod, nem kell rántás.
2022. júl. 8. 08:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
90%

A bablevesbe nem kell rántás. De tej sem. Tejfölben kell lisztet keverni, ezzel habarod.


Vannak ételek, amibe mindkettőt célszerű egyszerre. A gombalevesnek, a hagymalevesnek pl. határozottan kell a rántás pörkös íze, de a tejföl / tejszín is elmaradhatatlan. Ezekben a habarasba is rakok lisztet, ha nem találom még elég sűrűnek.

2022. júl. 8. 10:04
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!