Habartbablevest be kell rántani is meg habarni is , no hogyvanez már? Kezdő vagyok,
Figyelt kérdés
Rántás, zsír és lisz?
Habarás, tej és liszt?
2022. júl. 8. 08:24
1/4 anonim válasza:
Azt neked kell eldöntened hogy rántást teszel-e bele avagy behabarod. A kettőt együtt általában nem szokták
2/4 anonim válasza:
Vagy habarod vagy rántod.
A rántás zsiradék plusz liszt kicsit mepirítva ha kihűlt vízzel felöntve csómómenteste kavarva kell a ételhez adni.
A habarás általában tejföl liszt kis folyadék ami tej is lehet.
Csomómentesre kavarod,hőkiegyenlíted és az ételhez rakod.
Az más dolog hogy rántott levest,főzeléket tejföllel dúsított az már nem sűrített rajta.
4/4 anonim válasza:
A bablevesbe nem kell rántás. De tej sem. Tejfölben kell lisztet keverni, ezzel habarod.
Vannak ételek, amibe mindkettőt célszerű egyszerre. A gombalevesnek, a hagymalevesnek pl. határozottan kell a rántás pörkös íze, de a tejföl / tejszín is elmaradhatatlan. Ezekben a habarasba is rakok lisztet, ha nem találom még elég sűrűnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!