Petrezselymes krumpli citromlével?
Figyelt kérdés
Egyik etteremben a petrezsemlymes krumpli meg volt locsolva citromlével. Nekem nagyon nem izlett, plusz a citrusokat nem bírja a gyomrom. Az más kérdés, hogy szerintem alap lenne erről tájékoztatni a vendéget, mert hátha allergiás a citrusfélékre. Ti ettetek már citromos petrezselymes krumplit?2022. jún. 24. 12:20
21/31 anonim válasza:
Belemagyarázni bármit lehet...
22/31 anonim válasza:
Kedves Kérdező, ez bizony petrezselymes krumplisaláta volt - jól írja, aki ezt írta - legfeljebb az étterem hibázott, hogy nem így írta ki.
Remélem ott is elmondtad a gondodat, mert ha nem, akkor nincs módjuk javítani!
23/31 anonim válasza:
Öszintén szólva nem tudom elképzelni, hogy ha maximum egy evökanál citromlét egy adag krumplihoz kevernek, az bármilyen savproblémát okozhatna, az annyira kevés és a krumpli teljesen felszívja, lecsökkenti a savasságot.
24/31 anonim válasza:
23.Ekszeint még nem voltak savproblémáid
25/31 anonim válasza:
DE, refluxos vagyok, éppen ezért elég elképzelhetetlen
27/31 anonim válasza:
Hogy jön ide a reflux? Az tudtommal nyitott gyomorszájat jelent, ami nem feltétlenül jár együtt gyomorsavtúltengéssel.
28/31 anonim válasza:
#23: pontosan. Raadásul ha nem ette meg, csak b3lekóstolt, az kb 3 csepp se lehetett...
29/31 anonim válasza:
Éppen azért kostolt csak bele, mert nem akart szenvedni.
30/31 anonim válasza:
"A gyomrom rendesen fájt is tőle, a gyomorsavam jól felnyomta. "
EZ nem azt jelenti, hogy csak "belekóstolt", ennek alapján - és elöször arról is volt szó - hogy megette, és ezért volt baja, késöbb korrigált, hogy csak beleevett picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!