Petrezselymes krumpli zellerzölddel?
Holnapra eredetileg petrezselymes krumplit terveztem, de kiderült, nincs kéznél petrezselyem, viszont elég sok zellerzöldem van. (Boltba nem tudok menni, legközelebb hétfö reggel lesz nyitva.)
Próbált már valaki a petrezselyemes krumpli mintájára zellerzöldet tenni a krumplira? Hogy tetszett?
A "szerintem" válaszokat kérem, mellözni, az érdekel, aki már próbálta vagy evett valahol ilyet, hogy nekik mi a véleményük.
Vegyesen én is ettem és ízlett.
Szerintem 2 dologtól függ. 1. mennyire zsenge a zellerzöld. Ha zsenge,fiatal, akkor nincs olyan intenzív íze. 2. Meg szoktad futtatni valami zsiradékon, vagy csak nyersen rászórod? Mert nyersen intenzívebb az íze.
Én szeretem a zellert, simán megenném. Ha valaki nem zellerrajongó, tegyél rá kevesebbet, zsenge zöldet és kicsit pirítsd vagy fonnyaszd meg zsiradékon.
Nagyon köszönöm a gyors válaszokat, akkor megpróbálom, ezek szerint ehetetlen csak nem lesz.
A zellert is szereti mindenki nálunk, nem hiszem, hogy akkor nagy gond lenne vele.
Visszaírok, egyrészt meg szeretném köszönni még egyszer a segítséget, másrészt ha valaki hasonló ötleten töri va fejét, legyen visszajelzés.
A család szerint is meg szerintem is kifejezetten finom volt zellerzölddel, nem sütöttem meg elöre, csak kicsit összeforrósítottam a már megpuhult krumplival.
Természetesen más az íze, mint petrezselyemmel, de nem rosszabb, ugyanolyen ízes, finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!